Pravne regulacije konoplje v Sloveniji

Vljudno vas vabimo na predavanje, ki ga v sodelovanju pripravljata organizacija študentov in študentk Pravne Pande ter gibanje Marihuana Marš. Namen dogodka je podrobneje raziskati pravne regulacije in izzive na področju konoplje.

V zadnjih tednih smo v Evropi priča osupljivim premikom na področju pravne regulacije konoplje. To je čas, ko se oziramo naprej, ko iz izzivov ustvarjamo priložnosti in ko spreminjamo negativne percepcije v pozitivno prihodnost.

Pridružite se nam v torek, 26. marca, ob 17. uri, v rdeči predavalnici Pravne fakultete, kjer bomo razpravljali o pravnih izzivih regulacije konoplje. Odvetnik in CCO podjetja The Talman Group, Gašper Friškovec, bo predstavil pravne regulacije konoplje v Sloveniji ter izzive, s katerimi se soočamo. Podžupan Mestne občine Ljubljana in asistent na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani, Boštjan Koritnik, bo povzel, kako je potekala legalizacija konoplje v Nemčiji.

Verjamemo, da lahko ustvarimo okolje, ki bo omogočilo cvetoče in odgovorno razumevanje konoplje.

Veselimo se dialoga in idej tako govorcev kot poslušalcev, saj le skupaj lahko dosežemo spremembe, ki bodo koristile vsem.